Knížka o motýlech - Krutá, Zuzana, Dreadka (Bambook, 2024)
Chytit ten správný příběh je se síťkou na motýly hračka. Jenže vyzpovídejte takového motýla! Nevydá ani hlásku, ale ani nemlčí. Motýli totiž ševelí. Naštěstí známe někoho, kdo si s tím dokáže poradit.
Keywords: Beletrie pro děti; První čtení