Staré šumavské legendy - Klimek, Hynek (Cosmopolis, 2024)
Příběhy na motivy lidového vyprávění z dávných dob Šumavy vám mimo jiné prozradí, co tropil nebezpečný Klepálek, kdo zneužil dar Lesní matky nebo co má na svědomí Morová bába.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Česká současná beletrie