Kouzlení - Zázračný hrnek - Meadowsová, Daisy (Bambook, 2024)
Alice a Leo jsou nejlepší kamarádi a moc rádi spolu tvoří, ale nikdy by je ani nenapadlo, že se naučí i kouzlit! Před Vánoci potkají v magickém vílím světě Dorotku, vílu hrnčířku. Pomůže jim zachránit Vánoce?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy