Kouzlení - Náramek přátelství - Meadowsová, Daisy (Bambook, 2024)
Vstupte do světa kouzel, přátelství a tvoření! Alice a Leo potkají v zázračném vílím světě Krystalku, vílu šperkařku. Podaří se jim zachránit Krystalčiny kouzelné nástroje, aby mohla malé Ele pomoct najít si kamarády v nové škole?
Keywords: Beletrie pro děti; Dobrodružství, napětí, fantasy