Kouzelná třída a zimní radovánky - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2024)
V kouzelné třídě mohou děti zažít doslova a do písmene zázraky. A to i v zimním období. Těšit se můžete na kouzelné iglú nebo na sněhové koule, které nikdy neminou svůj cíl.
Keywords: Dětská literatura; Beletrie pro děti; První čtení