Nervový systém člověka Pro humanitní obory - Orel, Miroslav (Grada, 2025)
Publikace pojednává o stavbě, funkci, vývoji, možnostech vyšetření i ovlivnění nervového systému. Jeho integrální součást - mozek - má přímý vztah k psychické, vztahové i spirituální stránce a dotýká se tak všech rovin lidského bytí.
Keywords: Psychologie odborná