Hluboký stabilizační systém páteře a bolest zad - Schlegel, Petr (Grada, 2024)
Publikace se zaměřuje na hluboký stabilizační systém páteře (HSSP) a jeho vztah k prevenci a léčbě bolesti zad.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník