Velodrom TJ Favorit Brno Baurák ve víru let 1889-2024 - Králík, Jan (Grada, 2024)
Baurák - všichni v Brně a širokém okolí vědí, že tak se říká zdejšímu velodromu. Málokdo už ale ví, že je to nejstarší cyklistická dráha na světě, na níž se závodí od roku 1889 do současnosti.
Keywords: Sport; Auto & moto; Sporty; Ostatní