Děti a gaming Příručka pro rodiče - Staněk, Jakub (Grada, 2025)
Kniha se zaměřuje na problematiku digitálních her v kontextu rodiny, výchovy a vzdělávání dětí. Autoři představují digitální hry v současném světě, vymezují základní terminologii (např. gaming, esport nebo progaming) a zasazují téma digitálních her také do prostředí školského systému.
Keywords: Rady pro rodiče