Laskavá máma říká i ne Umění láskyplné výchovy s nastavením hranic - Weber, Kathy (Grada, 2024)
Chcete vést své dítě k tomu, aby bylo sebevědomé a samostatné? Vybudujte si se svým dítětem rovnocenný vztah s jasně vymezenými hranicemi, které budete oba dobrovolně respektovat. Využijte koncept láskyplného vedení, který je podložen letitou praxí autorek knihy. Pomůže vám vhodně reagovat v běžných i konfliktních situacích.
Keywords: Rady pro rodiče; Vztahy, láska, rodina