Každý den je Valentýn - Kollerová, Mašková, Aneta (Cosmopolis, 2024)
Začtěte se do humorného i něžného příběhu, jehož hlavní ingrediencí je láska. Láska spojující i pomáhající. Láska mezi lidmi, i mezi člověkem a zvířetem. Láska, co naplní srdce a pohladí duši. Protože každý den může být Valentýn.
Keywords: Česká klasika; Humor, satira