Návrat z divoké Afriky - Hardy, M., K. (Cosmopolis, 2024)
Volné pokračování dobrodružné romance české autorky o dozvucích exotického dobrodružství a hledání toho pravého.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Česká současná beletrie; Milostné romány; Společenské romány