Daňová evidence podnikatelů 2024 - Dušek, Jiří (Grada, 2024)
Publikace přináší nejnovější informace o vedení daňové evidence podle legislativy 2024. Je psána jednoduchou srozumitelnou formou, zpřístupňující a usnadňující osvojení daňových předpisů a jejich přenos do praxe.
Keywords: Daně