Jak nevyhořet a zůstat nad věcí 25 lekcí k životní pohodě - Hillesheim, Christina (Grada, 2024)
Máte někdy pocit, že jste uvízli v nekonečném kolotoči povinností? Že stres a vyhoření pomalu pohlcují váš každodenní život? Toužíte po větší vnitřní pohodě a rovnováze? Díky knize objevíte, že v každé krizi se skrývá příležitost k růstu a že překonání obtíží vás může dovést k těm nejlepším místům, ze kterých uvidíte život z nové perspektivy.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení