Odolnost vůči stresu - Drozdová, Kristýna (Grada, 2025)
Publikace představuje moderní pohled na odolnost vůči stresu, tedy psychickou a fyzickou resilienci, která nám umožňuje pružně reagovat na náročné životní situace.
Keywords: Psychologie odborná