Finanční jednohubky Odpovědi na dalších 50 důležitých otázek ekonomie a financí - Skořepa, Michal (Grada, 2024)
V ruce držíte pomyslný talíř s druhou porcí jednohubek, tedy odpovědí na otázky, které občas napadnou každého z nás. A podobně jako v první porci jde o odpovědi jednoduché a jasné, bez teoretických pouček. Autor se tentokrát zaměřuje trochu méně na makroekonomická témata a víc pozornosti věnuje "malému" světu našich peněženek, úspor a útrat.
Keywords: Finance a investování; Ekonomie; Osobní a rodinné finance