Farmakorezistentní stavy v psychiatrii - Látalová, Klára (Grada, 2025)
Publikace se zaměřuje na problematiku rezistence vůči psychofarmakům u pacientů se závažnými duševními onemocněními, jako jsou schizofrenie, bipolární porucha, deprese, vybrané úzkostné stavy a obsedantně-kompulzivní porucha.
Keywords: Psychiatrie, psychoterapie