Kočky a jejich báječný svět - Bradshaw, Dr., John (Bambook, 2025)
Po přečtení téhle knížky budeš o kočkách vědět všechno! Kočka Líba tě vezme na výlet do kočičího světa. Zjistíš, proč kočky vrní, jak si hrají, jak se dorozumívají a spoustu dalších věcí. Knížka byla napsána ve spolupráci se známým a oblíbeným veterinářem, takže všechny informace jsou zaručeně pravdivé.
Keywords: Dětská literatura; Populárně naučná pro děti; Encyklopedie a naučná