Panenské oleje 25 panenských olejů a jejich vliv na zdraví - Cernštejnová, Ludmila (Grada, 2024)
Účinky panenských olejů na lidský organismus a zdraví
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Zahrada; Alternativní léčení