Psychedeliky asistovaná psychoterapie v čase psychedelické renesance - kolektiv, pedagogů (Grada, 2026)
Publikace si klade za cíl zprostředkovat informovanému čtenáři vhled do problematiky psychedeliky asistované psychoterapie (PAP) - přístupu, ve kterém je využíváno rozšířeného stavu vědomí pomocí psychedelických látek k zefektivnění psychoterapeutického procesu.
Keywords: Psychologie odborná