Auta v Československu 1945-1990 Osobní vozy tuzemské i z dovozu - Tuček, Jan (Grada, 2024)
Kniha připomíná více než 150 modelů automobilů, které se v Československu prodávaly v letech 1945 až 1990. Osobní vozy tří desítek různých značek pocházely z tuzemské výroby, ale také z dovozu, ať už z východní, nebo západní Evropy, výjimečně i z Japonska a Jižní Koreje. Popisy automobilů ilustruje 450 převážně barevných fotografií a kreseb.
Keywords: Automobily; Retro