Psí štěstí - Schierová, Petra (Cosmopolis, 2024)
Melanie se musí vypořádat s nečekaným dědictvím, které jí obrátí život naruby. V kouzelném přímořském městečku na ni čekají staří přátelé, dům se zahradou, roztomilá fenka Čoko, a hlavně neodolatelně přitažlivý právník Alex.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány