Paměti tantrika - Mazánek, Jiří (Alferia, 2024)
Po překladech a filozofických výkladech v několika předchozích knihách se Jiří Mazánek rozhodl napsat o vlastních praktických životních zkušenostech z jógy a tantry. Jiřího životní příběh se vyznačuje nesmírnou upřímností a otevřeností, která se přenáší i do jeho básní.
Keywords: Memoáry, osobnosti a osudy; Uvědomělý život