Rusko-ukrajinské vztahy Jak hluboké jsou kořeny současného konfliktu? - Syruček, Milan (Grada, 2023)
Když 24. února 2022 zahájila Ruská federace invazi na Ukrajinu, nešlo o překvapivý akt, ale o důsledek dlouhotrvajícího napětí. V aktualizovaném vydání knihy se publicista a novinář Milan Syruček pokouší zjistit, kam až kořeny současného konfliktu sahají.
Keywords: Historie; Literatura faktu; Memoáry, osobnosti a osudy; Dějiny