Somatologie a latinská terminologie pro střední zdravotnické školy - Stuchlá, Lada (Grada, 2024)
Koncept učebnice vychází z důkladného zhodnocení dostupných středoškolských učebnic somatologie a latinského jazyka a klade si za cíl předat znalosti o stavbě a funkci lidského těla tematicky doplněné o přehled latinských (příp. řeckých) anatomických výrazů a spojení.
Keywords: Sestra