Velikonoční tradice 9 příběhů s vystřihovánkami - Šilha, Petr (Bambook, 2024)
Devět příběhů s vystřihovánkami - od Květné neděle až po Velikonoční pondělí.
Keywords: Dětská literatura; Čtení s poučením