Cévní chirurgie do kapsy. Vascular Surgery: A Pocket Guide - Baláž, Peter (Grada, 2025)
Kniha v unikátní česko-anglické mutaci nabízí rychlou orientaci v oboru cévní chirurgie. Přehledný průvodce pomáhá čtenáři rychle se orientovat v často velmi závažných stavech, které vyžadují neodkladné řešení a odeslání pacienta na specializované pracoviště.
Keywords: Ostatní lékařské obory