Von Willebrandova choroba diagnostika a léčba - Šimurda, Tomáš (Grada, 2025)
Unikátní monografie přináší všechny potřebné informace lékařům, kteří se v praxi setkávají s von Willebrandovou chorobou. Barevná publikace vychází v české a slovenské verzi.
Keywords: Interna