Třídnické hodiny Práce s třídním kolektivem - Kapounková, Kristýna (Grada, 2024)
Tato kniha nabízí inspirativní tipy a strategie pro efektivní vedení třídnických hodin a komunikaci s žáky i jejich rodiči.
Keywords: Pedagogika