Plicní rehabilitace v kazuistikách - Raisová, Kateřina (Grada, 2025)
Monografie docentky Kateřiny Raisové, která se plicní rehabilitaci věnuje jak v klinické praxi, tak ve výzkumu déle než 20 let, seznámí čtenáře s léčbou poruch dýchání různé etiologie z pohledu fyzioterapie. Do autorského kolektivu přizvala hlavní autorka řadu spoluautorů, především pneumologů a rehabilitačních lékařů.
Keywords: Lékařské obory; Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník