Vzhůru do přírody! 52 venkovních dobrodružství a aktivit - Wohlleben, Peter (Grada, 2024)
Zábavné aktivity do přírody od slavného lesníka Petra Wohllebena
Keywords: Dětská literatura; Populárně naučná pro děti