Dům v olivovém háji - Cowellová, Emma (Cosmopolis, 2024)
Na kurzu řecké kuchyně se setkají tři velmi odlišné ženy. Dají jim skvostné chutě, safírová voda a zlatý písek Řecka odpovědi, které každá z nich tak zoufale hledá?
Keywords: Milostné romány; Společenské romány