Informační gramotnost - Černý, Michal (Grada, 2023)
Kniha nabízí pohled do historického pozadí formulování koncepce informační gramotnosti jako určitého nástroje pro úspěšnou adaptaci na informační společnost.
Keywords: Společenské vědy, historie