Břicho a bolest - Urbánek, Petr (Grada, 2025)
Koncepce nové knihy pokrývá širokou diferenciální diagnostiku bolesti břicha včetně vyšetřovacích metod. Editoři jsou zkušení autoři a pedagogové z lékařských fakult, autorský kolektiv tvoří specialisté různých oborů.
Keywords: Zdravotnická a lékařská literatura; Lékařské obory; Diferenciální diagnostika, symptomy; Gastroenterologie, hepatologie; Gynekologie a porodnictví; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Interna; Ostatní lékařské obory