Síla vize v osobním životě Jak dosáhnout úspěchu - Kožinová, Dagmar (Grada, 2024)
Náš život je odrazem naší schopnosti snít, mít své vize, ale zároveň je i následovat, realizovat, přivést k životu. Tato kniha vám ukáže, jak znovu snít, ale nejen to. Naučíte se následovat svá přání, vytvoříte si dlouhodobou vizi a život se díky tomu začne měnit.
Keywords: Psychologie pro každého