Jak mluvit s dětmi o rozvodu - McBride, Jean (Grada, 2025)
Rozvod či rozchod rodičů nemusí být pro děti traumatem, pokud jim poskytnete pocit bezpečí, jistoty a lásky, mohou jím projít s co nejmenšími jizvami. Správná komunikace je řešením. Naučte se díky této knize mluvit s dětmi o rozvodu citlivě, upřímně a s pochopením a podpořit je v jejich emocích i nejistotách.
Keywords: Rodičovství; Rady pro rodiče; Partnerské vztahy; Psychologie pro každého; Komunikace; Šťastný život; Vztahy, láska, rodina