Pan Garcia - Swan, T.L (Metafora, 2025)
Potkali jsme se v kavárně - byl starší, tajemný a přitahoval mě od první chvíle. Každý den se vracel, i když moji kávu nesnášel. Mimo kavárnu už nebyl jen uhlazený gentleman - jeho touha byla nezkrotná. Milovali jsme se, ale jeho démony bylo těžké zkrotit. Mám na výběr: odejít a zachránit se, nebo zůstat a doufat v sílu lásky.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány