Pan Spencer - Swan, T.L (Metafora, 2024)
Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. Smáli jsme se ostošest... a milovali se ještě víc. Všemu se dá utéct... kromě minulosti. A ta jeho nás dohnala. Divocí a krásní sukničkáři přece o nevinné holky, jako jsem já, nestojí, nebo ano?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány; Milostné romány