Pan Masters - Swan, T.L (Metafora, 2024)
Je mocný, charismatický, sexy a je to můj šéf - vražedná kombinace. Uspokojení z práce najednou získalo zcela nový rozměr. Ucházela jsem se o místo chůvy u ovdovělé ženy, nebo jsem si to alespoň myslela. Ale Julian Masters je po všech stránkách muž. Jenže úspěšní soudci přece o potrhlé chůvy nestojí. Nebo ano?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány