A co bylo dál - Swan, T.L (Metafora, 2024)
Ležely jim u nohou ty nejkrásnější ženy světa, ale oni chtěli jenom tu pravou. Ačkoliv by to málokdo čekal, všichni bratři Milesovi stanuli před oltářem. To, že nosí prstýnek, však neznamená, že jsou jejich životy nudnější a noci klidnější. Naopak.
Keywords: Erotické romány; Milostné romány