Psychologie pro každý den aneb Co nás ve škole o nás ani druhých neučili - Urban, Jan (Grada, 2023)
Řada věcí, které nás ve škole učili, nemá pro náš život velký praktický význam. Ve škole nás ale naopak nenaučili něco jiného, bez čeho se neobejdeme. Jde o znalosti, schopnosti či pravidla "psychologie všedního dne".
Keywords: Psychologie pro každého; Komunikace; Slovní sebeobrana, manipulace; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace