Rodičovství ve sportu Jak vytvořit ideální prostředí pro sportovní růst svých dětí - Vejvodová, Kateřina (Grada, 2024)
Každý rodič chce pro své dítě to nejlepší a to platí i pro jeho zdravý sportovní rozvoj. Kniha Rodičovství ve sportu se zabývá správným psychologickým nastavením nás rodičů ve vztahu ke sportujícím potomkům a představuje nám nejvhodnější cesty, po nichž se tomuto optimálnímu nastavení budeme přibližovat.
Keywords: Děti a sport; Fitness a kondice