Dobrovolnictví v kontextu církve otevřených dveří - Maryšková, Jana (Grada, 2025)
​Dobrovolnictví je společenský fenomén s dlouholetou tradicí - pomoc potřebným lze nalézt v základu každé kultury i všech náboženství.
Keywords: Religionistika