Lesní školka - Hoňková, Iva (Bambook, 2025)
Malá Kája miluje zvířata. A když se jednoho dne jde projít k lesu, nemůže uvěřit vlastním očím: pod stromy odpočívají dvě kočky, pejsek a zakrslý králík. Co zvířátka v lese dělají? Pusťte se do vyprávění o opuštěných zvířátkách a zjistěte, jak vypadá taková lesní školka!
Keywords: První čtení