Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví pro zdravotnické obory, 2., aktualizované a rozšířené vydání - Hamplová, Lidmila (Grada, 2026)
Publikace obsahuje nejaktuálnější strategické dokumenty pro oblast podpory veřejného zdraví na úrovni WHO, EU a ČR včetně aktuální legislativy. Prezentuje nejnovější metody výchovy ke zdravotní gramotnosti a výsledky studií věnovaných porovnání zdravotní gramotnosti obyvatel vybraných států EU včetně České republiky.
Keywords: Teoretické obory