Veřejné zdravotnictví a výchova ke zdraví pro SZŠ 2.,aktualizované a rozšířené vydání - Hamplová, Lidmila (Grada, 2026)
Učebnice poskytuje široké spektrum aktuálních odborných informací z vybraných oblastí životního stylu, ochrany a podpory veřejného zdraví.
Keywords: Teoretické obory