Tobě Zeptej se Zenu - Sawaki, Kódó (Alferia, 2024)
Kniha výroků mistra Sawakiho Tobě: Zeptej se zenu ti odpoví na mnoho otázek, na které ses až doteď raději nechtěl ptát.
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život