Jak se léčíme Objevte svou vnitřní sílu a osvoboďte se - Elle, Alexandra (Alferia, 2024)
Objevte účinné techniky sebeléčení, doplněné silnými vhledy z autorčiny vlastní cesty a protkané příběhy mnoha dalších pozoruhodných žen.
Keywords: Alternativní léčení; Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Štěstí a pozitivní myšlení