Srdce a Hlava potkávají kamarádku Pozornost - Singhal, Nishi (Alferia, 2024)
Knížka pro nejmenší i jejich rodiče o tom, jak nám pozornost pomáhá vyrovnávat se s náročnými emocemi. Vztek, smutek i strach - všechny tyto nepříjemné pocity nakonec vždy pominou. Díky pozornosti to může jít snáze.
Keywords: Dětská literatura; Harmonie těla a duše