Tajemství zámku Budka - Čepa, Martin (Bambook, 2025)
Prázdniny na zámku Budka se pro sourozence Karolínu a Edu promění v nečekané dobrodružství - s věrným psem Filutou řeší záhadu mizejících hraček. Stopy je zavedou do tajemných zákoutí zámku, kde je čekají napínavé chvíle i překvapivá odhalení.
Keywords: Příběhy, deníky